26. helmikuuta 2012

UMK2012

Joo. Voisin kiteyttää tuohon UMK:n liittyvän mielipiteeni neljällä sanalla: Oliko UMK:ssa MITÄÄN järkeä?
Mutta en halua olla tylsä. Perustelen.

Ensinnäkin ei ole mitään ideaa edes yrittää laittaa sellaisia laulutaidottomia ihmisiä minnekkään Euroviisuihin jotka eivät a. osaa oikeasti laulaa b. laulavat suomeksi ja c. tekevät kaikien aivan ja liian tosissaan.
Miun omat suosikit tai itseasiassa ainoa suosikki oli Iconcrash ja sitten hyvänä kakkosena tuli Ville Eetvartti.
Mutta sitä en ymmärrä, että miten ja ihmeessä Suomen euroviisukappale on ruotsinkielinen. Okei, en ole rasisti ja Suomihan on kaksikielinen maa, mutta silti.. Menestystä on turha toivoa, ellei laulu tapahdu kielellä Englanti..

2 kommenttia:

  1. nyt oon vissiin ihan ihan jälessä ! siis mikä tämä umk-juttu on ja mikä on umk? luin jostain toisestakin blogista mutta en edes googlettamalla löytänyt? toisekseen; jos tää liittyy euroviiisuihin, niin kyllä - mä seuraan euroviisuja! mitä multa on jäänyt väliin, kertokaa please kaikki! :-) haluun tietää! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. UMK yhtäsuurikuin uuden musiikin kilpailu, jossa alussa viisi vai kuusi tuomaria arvosteli yli 200 'tuntematonta' kappaletta. Mentiin hiukan Idols tavalla, että karsittiin aina kappaleita pois kunnes jäljellä oli 6 parasta. niistä sitten valittiin euroviisuihin suomen edustaaja! Joo, oon aikas huono selittäämään mutta kookleta sillä uuden musiikin kilpailulla, jos jäi jokin vielä kaivelemaan :-)

      Poista

Post a comment, you make me happy :)♥