16. joulukuuta 2011

Jouluja :)

Tää on aika raskasta tämä joulunalusaika.. Joka päiväiset laulutreenit, maanantaina nääs on yläkoulun pikkujoulut, hoilaan siellä kaksi(!) kappaletta jotka on nimeltään Tulkoon joulu ja sen laulen yksin, ja sitten Essin kanssa Suvi Teräsniskan Pikkuveljen Joulupuuro. Jänskättää vaan jonkun verran että jos rupankin hoilaa väärässä rytmissä tai väärään aikaan!
Nyt oon siisä musiikin tunnilla, meillä on ns. pikkujoiulut ja aattelin että tuun tänne koulun ikivanhalle pöytäkoneelle kirjoittamaan vaan uutta postinkia :) ja sitte nuo vaa vaihattaa kappaletta ensi sontujen jälkeen.. Tekis mieli vaa huutaa noille että voisittekos jo päättää mitä täällä nyt soitettas..
Nyt soi sitte Justin Bieber, ja niille ketkä ei tiiiä, nii vihaan sitä.. :D
Nyt ajatuksena ois näytellä teille mun joululahja haaveita : ))

Eli toivoisin Ipod Nanoa, vanhan, ränsistyneen ja huonoakkuisen Cerative Zen Mosaic:n tilalle. Muistia entisssä soittimessani oli 4GB ja tulevaan toivoisin 8GB:ä

Sitten haaveena olisi uusi suoiristusrauta, sillä vanhan raudn pinnoitteeton aivan täysinkuluneet :( Ja Olen tätä Remingtonin Seleek&Curl rautaa pari kertaa jo kokeillutkin, ja aivan unelmahan se oli :)

Eihän joulunpyhiä voi ilman lukemista mennä. Ja tätä kirjaa himoitsen näille pyhille! :)  Candace Bushnellin ensimmäisen Sinkkuelämää-sarajjan perustuvan kirjan jo olen lukenut, mutta tämä toinen osa, Ensimmäinen Kesä New Yorkissa täydentäisi kirjahyllyäni mukavasti :)
Eipä mulla muita ykkös haaveita ole, mutta villasukat sekä suklaa on ihan jees aina :)
Kertoilkaas muutkin omia toiveitanne : ) !

4 kommenttia:

 1. toi on hyvä toi ipod nano, mulla itellä on se & siihe mahtuu iha sairaan paljon musiikkia & kuvia & kaikkea, SUOSITTELEN c::

  ps. kiva blogi (:

  VastaaPoista
 2. Essiprinsesssa- :) kiitosta vinkistä ja kehuista !

  VastaaPoista
 3. Tuo kirja oli aivan ihana, tykkäsin ♥

  VastaaPoista
 4. Noora - Kiitosta vinkistä, jos sitä ei pukinpussista löydy, on lainattava se kirjastosta !

  VastaaPoista

Post a comment, you make me happy :)♥